Yahşihan'da silahlar sustu

Yahşihan

Yahşihan Kaymakamlığı tarafından yürütülen Silah Atmayalım, Hayatları Karartmayalım” isimli proje kapsamında düğünlerde ve diğer kutlamalarda silah atılmaması konusunda başylatılan çalışmanın meyveleri alınmaya başladı. Düğünlerde silah atılmamaya başla

İLÇE JANDARMA VE TOPLUM DESTEKLİ POLİS EKİPLERİNİN BAŞARILI OLDUKLARI GÖZLENİYOR

Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü bağlı Toplum Destekli Polisler ilçe merkezinde İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler de köylerde yapılan düğünleri tek, tek ziyaret ederek “Silah Atmayalım, Hayatları Karartmayalım” konulu afiş ve broşür dağıtıyor.

Bu sayede eğlencelerin üzüntüye dönüşmesinin önüne geçmeye çalışan Jandarma ve Toplum Destekli Polis ekiplerinin oldukça başarılı oldukları gözleniyor.

İLÇE JANDARMA VE TOPLUM DESTEKLİ POLİSLER ORTAK BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI DÜZENLİYOR

Yahşihan İlçe Jandarma ekipleri ve İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Toplum Destekli Polisler sorumluluk alanlarında yapılan düğünlerde silah atılmasının önlenmesi amacıyla düğünleri tek tek ziyaret ederek  “Silah Atmayalım, Hayatları Karartmayalım” konulu afişler ve broşürler ile düğündeki konuklara bigilendirme yapıyor. Ayrıca Kaymakamlıkta düzenlenen ortak bilgilendirme toplantıları ile düğün yerinde herhangi bir kişi tarafından sorumsuzca havaya silah ile ateş edilmesinden kaynaklanan olası kazaların sonuçlarına dikkat çekiliyor.

Proje kapsamında hazırlanan afişler düğün yerlerinde herkesin görebileceği yerlere asılarak görsel olarak bilgilendirme yapılırken düğün sahipleri ve konuklar ise İlçe jandarma ve İlçe Emniyet de görevli ekipler tarafından bizzat bilgilendirilip, broşürlerin dağıtımı yapılıyor.

ÇALIŞMA YAPANLARA TEŞEKKÜR

Uygulamaya memnuniyetle karşılayan düğün sahipleri Yahşihan Kaymakamlığının başlattığı örnek uygulamanın kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyerek, emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü